25 Apr, 2023 → by Wetal
Generelt fornøyd med tjenesten

5

Jeg krasjet bilen min og selv om det ikke var min feil, nektet forsikringsselskapet å betale ut forsikringspengene. Og selv om det ikke var for dyrt å reparere skaden, forårsaket selv dette beløpet noen vanskeligheter på dette tidspunktet. Det viste seg at et raskt kortsiktig lån var det beste alternativet for å løse dette problemet. Tidligere hadde jeg ingen erfaring med kortsiktige lån, jeg kom over negative kommentarer om dette temaet. Men likevel bestemte jeg meg for å prøve, og Lendo kom meg til unnsetning. De krevde ikke en stor bunke dokumenter fra meg, inkludert en kontoutskrift, slik andre banker krever. Jeg sendte inn minimumsdokumentene og Lendo ga meg et lån uten noen spørsmål. Og selv om lånerenten var litt høyere enn i vanlige banker, var jeg likevel fornøyd med tjenesten. Jeg reparerte bilen umiddelbart, og for øyeblikket har jeg allerede betalt ned lånet. Samtidig vil jeg ikke anbefale å søke om hurtiglån til noen anledning.Har du mer tid er det mer lønnsomt å forholde seg til tradisjonelle «klassiske» banker. Selvfølgelig, hvis du har offisiell inntekt og en anstendig kreditthistorie)

Helpfull? 0 votes

Post your comment:



Do you want to help? Probably you've just been in a similar situation, know the solution and want to help? Perhaps you are just a kind person who has advice on the merits. Please write your comment — you can do a good breed.

If you are actual Representative of Lendo you can contact the user using the comment form and help resolve the situation. The user can always mark his complaint as "resolved". Maintain your brand image, it is FREE.
Copyright © 2024 CLAIMBO.COM. All rights reserved.